El comú ajorna la reunió de poble fins al mes de setembre

La corporació encara no ha enllestit els números del nou pressupost

El comú ajorna la reunió de poble fins al mes de setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria no celebrarà la reunió de poble en què havia d’informar de la situació econòmica del comú i de Naturlandia abans de la festa major, tal com es preveia. Segons van explicar fonts de la corporació al Diari, la previsió és que fins a principis de setembre no es pugui dur a terme la reunió informativa.

I és que la majoria no pot donar detalls fins que no hagi celebrat el consell de comú en el qual s’han d’aprovar els comptes del darrer exercici així com el pressupost d’enguany (és l’única corporació que encara no ha fet aquests tràmits). De la mateixa manera, els consells d’administració de les societats participades també han de validar els seus comptes. Així, fins que tot plegat no estigui aprovat, no es farà la reunió. I els terminis se’n van al setembre, ja que per ara es descarta fer la reunió al mes d’agost, coincidint en època de vacances. Les fonts consultades van indicar que l’equip de govern comunal segueix treballant en el pressupost i que s’està acabant de tancar el capítol d’ingressos.

Cal tenir present que un cop el comú tingui tots els números clars també serà el moment en què s’asseurà amb el Govern per exposar les necessitats que pugui tenir i estudiar de quina manera l’executiu pot ajudar la corporació laurediana. La qüestió, de la qual s’encarreguen personalment els cònsols, encara no s’ha tractat en profunditat, si bé el comú ha admès en més d’una ocasió que necessitarà l’ajuda de l’administració central per superar les dificultats econòmiques i el Govern també ha reiterat que hi donarà un cop de mà.

tracking