Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Andorra la Vella

L'obertura de Meritxell fins al migdia desconcerta una part de comerciants

Alguns dels botiguers del tram afectat pel tall critiquen que el tancament al trànsit no duri les 24 hores del dia
Expectació entre els comerciants de la part baixa de l’avinguda Meritxell els primers dies de restricció al trànsit des del carrer de la Unió fins a la Rotonda. Els detractors es mantenen en la seva postura i diuen que un cop fet caldrà veure com es desenvolupa, mentre que alguns dels que eren partidaris que l’avinguda fos per a vianants es mostren sorpresos pel fet que els cotxes puguin circular fins a les dotze del migdia i el tancament, per tant, no sigui total. És el cas del Centre Comercial Andorrà, que tal com ja va publicar el Diari demana
  • #4 pubilla
    (13/07/16 19:33)

    A tots els que diuen qe Vivand,es meravellos,els voldria demanar,sius plau,que em diguin quantes botigues de luxe s'han obert.Els únics que es queden els comerços són els indús,amb les seves botigues d'elctrónica. A i unes terrases,ó més ben dit,cadires de ferro i taules,ni una flor.

    Respondre
  • #3 Un parroquia
    (13/07/16 14:34)

    Totalment d'acord amb les queixes peatonal 24 hores. Menos lio de horaris. Que es deixi descarregar de de 8 a 12 i punt!!!!!

    Respondre
  • #2 pol
    (13/07/16 11:32)

    Ha de ser una zona peatonal. La tendència internacional és aquesta, generar eixos perquè la gent pugui caminar tranquilament, sense cotxes. Aquests són els que funcionen a tot el món i Andorra ha de tenir visió i generar una zona comercial potent, peatonal i diversa (no els mateixos comerços a tot arreu)

    Respondre
  • #1 Nora
    (13/07/16 09:20)

    Ja hi som!! Mateixos comentaris que quan es va fer el tancament de Vivand. Molta gent en contra, que si no venen perquè els cotxes no es poden aparcar (al davant de la seva botiga!), que si bla, bla bla... Senyors, mireu com està anant Vivand!! Escaldes s'ha convertit en el centre neuràlgic d'Andorra. Prou ja de posar traves! El tancament de Meritxell serà funcionarà! Doneu-li una mica de temps. Svp! Senyors del Comú d'Andorra la Vella, manteniu-vos ferms com van fer els d'Escaldes i no cediu encara que us pressionin. Aquest tancament és un bé per a tothom!!

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477