TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Un centre comercial demana que Meritxell tanqui les 24 hores del dia

El cònsol menor destaca la “total normalitat” de les primeres hores de restricció viària

Un centre comercial demana que Meritxell tanqui les 24 hores del diaG.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Primeres reaccions al tancament de la part baixa de l’avinguda Meritxell dos dies després d’entrar en funcionament. El centre comercial Super U ha sortit al pas de l’obertura parcial de l’eix comercial i ha criticat que la part baixa no estigui tancada les 24 hores del dia. En aquest sentit, demana que l’obertura de les dotze de la nit a les dotze del migdia sigui “transitòria”. L’establiment considera que la fórmula per la qual ha optat finalment el comú “genera confusió” als vianants, segons afirma el responsable de màrqueting del Centre Comercial Andorrà, Dani Martínez.

“És una mesura estranya que no dóna suficient confiança als que estan passejant”, afirma Martínez. D’aquesta manera, considera que el carrer “hauria d’estar completament tancat”, durant les 24 hores del dia, i és per això que demana que “sigui un tema transitori”. A parer de Martínez, “la gent encara no és conscient del canvi” i en aquest sentit posa de manifest que “avui [ahir per al lector] encara caminaven per les voreres” i indica que “part del motiu” és l’obertura parcial.

És per això que conclou que obrir fins al migdia “no ajuda” a millorar l’avinguda i “resta confiança” als vianants.

Campanya als ciclistes

El cònsol menor, Marc Pons, va explicar ahir, primer dia laborable d’ençà de la posada en marxa del tancament, que el comú intensificarà la campanya informativa per conscienciar els ciclistes de l’obligació de baixar de la bicicleta entre el carrer de la Unió i la Rotonda. Segons va dir, diumenge, primer dia de la restricció, es van adonar que alguns ciclistes accedien a la part baixa sobre rodes i és per això que van decidir intensificar la tasca informativa dels agents de circulació tant cap als ciclistes com als patinets.

Pel que fa a les crítiques per l’obertura, Pons nega que creï confusió ja que “el recorregut alternatiu és ben fàcil” i l’horari “es pot memoritzar fàcilment”. “Justament hem fet molt èmfasi que és de dotze a dotze”, va dir, destacant la “total normalitat” de les primeres hores de restriccions.

tracking