Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Farré diu que si fos cònsol, Enric Ordóñez ja no dirigiria Naturlandia

El conseller de la minoria d’Unió Laurediana retreu a la majoria que no hagi fet cap canvi en la gestió del parc
El conseller de la minoria d’Unió Laurediana al comú de Sant Julià de Lòria Joan Albert Farré es va mostrar crític amb l’actuació de la majoria comunal per intentar redreçar el futur de Naturlandia. Farré considera que no s’està fent prou i retreu, especialment, que no s’hagin fet canvis en la direcció del parc. “Jo em vaig presentar amb un programa que preveia una sèrie de mesures per fer un canvi en la gestió del parc”, va recordar, per assegurar que “si jo fos cònsol el senyor Ordóñez [Enric] des de l’1 de gener no seria al parc”.
En aquest sentit,
  • #6 No hi entenc res
    (11/07/16 19:07)

    Ara ja no hi entenc res. sr. Farré, vostè no és de UL ?, el Comú anterior i el del sr. Josep Pintat, que és qui va engegar aquest tinglado, no eren de UL ? i vostè qua ha estat sempre en el Consell d´Administració i aprovant la gestió i que es presenta per UL , ara surt amb aquestes, criticant la gestió dels anteriors cònsols, responsables de Naturlandia...a tothom ? No m´estranya que hagi perdut. El poble és savi...pel moment té més de tres anys per anar pensant ....si es vol tornar a presentar o no.

    Respondre
  • #5 Happy Vila with flowers around.
    (11/07/16 09:56)

    És molt trist que, després de 196 dies del jurament del càrrec, el Sr. Vila encara estigui esfullant la margarida. això revifa UL i ressuscita els seus elefants. És ben normal, penso jo.

    Respondre
  • #4 Cues de pansa, Sr. Farré
    (11/07/16 09:47)

    Quan Gil-Torrentallé-UL administraven Naturlandia, el Sr. Joan Albert Farré era membre del consell d'administració del parc com a representant del segon accionista i era/és membre del col.lectiu familiar propietari d'UL. Era aleshores que J.A. Farré hauria d'haver incidit en les finances i orientació del parc, així com la rescissió de contractes de directius!

    Respondre
  • #3 "Se siente"
    (11/07/16 09:43)

    ...Doncs no,..., Sr Farré...no,...no,...no és un malson,...desperti,...,desperti, .... vostè no es Consol....

    Respondre
  • #2 canya
    (11/07/16 09:16)

    Sr.ALbert si voste fos Cònsol segur que hagues canviat la direcció de Camprabassa, sense el permis dels seus "amos"?.Si es així com vosté i alguns membres del anterior Comú vareu ratificar amb el carrec al Sr. Ordoñez despres que la Cònsol el fes fora de Naturlandia?. Sr.ALbert si vosté fos Cònsol no dubto que duria el Comu a port, segur que el duria a port, pero no se a quin port ni si el port fos l'adecuat,.... Jo esperaré i després del periode de vancances, seré seré més critic amb tots els que diguin si jo "FOS"....canya al mono

    Respondre
  • #1 sofia
    (11/07/16 09:09)

    Sr. Ferré, usted como todos, es imposible tener una barita mágica y de golpe hacer desaparecer todo lo que no gusta, ustedes, su partido, han estado dirigiendo las instalaciones, porque no intervinieron en aquellos precisos momentos? Porque? No interesaba, verdad?, pues deje de decir tonterías, la gente no es tonta. Hemos dado confianza el pueblo a los dirigentes que actualmente están , la prueba que ganaron, deje trabajar, solo han pasado 6 meses. Han tenido cuatro años para poder decir la suya, lo tenían mas fácil… ahora toca callar por el momento.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts