Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Administració

El Govern admet que potser haurà de pagar pels expedients prescrits

El ministre Espot explica que si no s’han cobrat pel “funcionament anormal de la Justícia”, les arques de l’Estat ho hauran d’assumir
El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, va admetre ahir que el Govern potser haurà de pagar pels expedients administratius prescrits a la Batllia si finalment els comuns reclamen davant la Justícia per recuperar aquests diners. Després de reconèixer que els comuns tenen dret a reclamar la recuperació dels calés no cobrats, Espot va assenyalar que malgrat que la demanda no aniria contra el Govern, aquesta es vehicularia a través d’un funcionament anormal de l’administració de justícia i les eventuals indemnitzacions que es podrien pronunciar serien a càrrec dels pressupostos generals de l’Estat.

“Qualsevol reclamació és legítima i, evidentment, si
  • #4 Carles
    (08/07/16 21:22)

    També pagaran el casos privats?  O N més als comuns?

    Respondre
  • #3 Nazaret
    (08/07/16 17:39)

    Y de camino que me paguen el foquilloc, la ITV y la luz. Puestos a socializar multas de unos pocos, socialicemos impuestos y gastos de todos.

    Respondre
  • #2 Pagar amb diners d'impostos del contribuent honrrat.
    (08/07/16 13:48)

    Govern pagará amb els nostres diners,diners dels impostos,que paguin els politics o la justicia amb els seus salaris.Aixó es un pais d'acudits.Quina pena tot funciona igual.

    Respondre
  • #1 La Padrina
    (08/07/16 09:35)

    Doncs que ho pagui! A rescatat pistes, el forn incinerador, empreses, empresaris, l'ATV, etc, etc ... No li va d'aquí .....

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477