Vendrell vol saber els detalls de la contractació d'un assessor

La consellera pregunta per la incorporació d’un gestor de la xarxa d’aigua

Vendrell vol saber els detalls de la contractació d'un assessorArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera del Partit Socialdemòcrata+Independents al comú d’Escaldes-Engordany Cèlia Vendrell va entrar a tràmit dues preguntes perquè se li responguin en la sessió de consell de comú prevista per demà. Segons es va informar ahir des de la formació mitjançant un comunicat, Vendrell va demanar per la contractació d’una persona que s’encar­regaria de portar la gestió de la xarxa d’aigua potable, així com perquè se li faciliti més informació del projecte de construcció d’un aparcament a l’avinguda del Fener.

En la primera de les preguntes demana “saber les motivacions que han dut la majoria comunal” a realitzar la contractació. També reclama saber “quin és l’encàrrec que se li ha encomanat”, així com “les seves funcions”. També vol saber la duració de la relació contractual i els honoraris, i és que, segons va indicar, “un cop es tingui aquesta informació serà quan “podrem valorar si la contractació és idònia”.

D’altra banda, a la segona pregunta la consellera reclama que s’expliqui “exactament on es vol ubicar” el nou aparcament que es preveu fer a la part final de l’avinguda del Fener, tocant ja amb el carrer de la Unió, i “què hi ha actualment en aquest espai”. Segons el comunicat emès pel PS, Vendrell posa en relleu que “pel que sabem ara hi ha unes bordes i volem saber si la intenció és demanar que es tirin a terra o no”. Una decisió que ja va avançar que no seria ben rebuda per part dels socialdemòcrates. “Les bordes són el nostre passat i volem saber si s’enderrocaran o no per emplaçar un aparcament”, va apuntar.

tracking