x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
concerts

Sopa de Cabra, el plat fort de la Festa Major de Sant Julià de Lòria

Els Catarres, Animal i Doctor Prats completen el cartell d'actuacions adreçades al públic més jove

Sopa de Cabra - Sense treva

Un dels darrers videoclips de Sopa de Cabra és 'Sense treva', que compta amb amb la participació del pilot de ral·lis andorrà Albert Llovera

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra

Sopa de Cabra

Sopa de Cabra

Actualitzada 04/07/2016 a les 16:50
El conseller de Cultura, Josep Roig, i la cap de Cultura, Laura Rogé, han presentat, aquest dilluns a la plaça de la Germandat, el programa d'actes de la Festa Major de la parròquia, que enguany se celebrarà del 29 de juliol al 2 d'agost amb més d'una cinquantena d'activitats programades. D'entre tots els actes previstos, que s'han organitzat amb un pressupost similar al de l'any passat de 180.000 euros, l'actuació de Sopa de Cabra, que se celebrarà el 2 d'agost a mitjanit a la plaça Germandat, serà el "concert estrella" d'enguany, segons ha recalcat Roig. El grup de rock català presentarà el seu darrer treball anomenat 'Cercles'. Respecte al plat fort del programa, Rogé ha assegurat que comptar amb l'actuació de Sopa de Cabra "ens omple d'il·lusió", ja que tal com ha recordat, "l'any 1990 van estar a punt d'actuar a Sant Julià però finalment no ho van poder fer a causa de la pluja". A més, Rogé ha detallat que en el darrer videoclip del grup hi apareix el pilot andorrà Albert Llovera, motiu pel qual des de l'àrea de Cultura "creiem que pot resultar molt interessant aquesta connexió".

Quant a la resta de concerts, la nit del dissabte, a partir de les 01.30 hores, actuarà el grup de versions 'La loca histeria', mentre que el diumenge a mitjanit, durant la nit dedicada al públic adult, serà el torn Sirex&Mustang, dos dels grups de més èxit dels anys seixanta i setanta. Pel que fa a les actuacions adreçades al públic més juvenil, el dilluns, a partir de les deu de la nit i fins a altes hores de la matinada, la plaça de la Germandat acollirà quatre concerts amb grups de la mida d'Els Catarres, Animal, Doctor Prats i Freyja.

Com sempre, tampoc faltaran els actes més tradicionals i les activitats esportives. Així, en l''àmbit esportiu, s'oferirà l'activitat lúdica 'Volta'l', que permetrà provar el funcionament d'un 'Segwai' a través d'un circuit, o una classe de 'Zumba', i pel que fa als actes tradicionals, novament es comptarà amb la cercavila de parelles de solters i solteres pels carrers de la parròquia, 'La Passa', el ball Cerdà, el ball de la Marratxa, entre altres.

Altres activitats que també se celebraran en el marc de la Festa Major de Sant Julià serà la plantada de Gegants, amb què s'espera una participació d'unes 700 persones de 18 colles diferents, animacions infantils, la fira esotèrica, el ball de nit amb l'orquestra Aquàrium, havaneres amb Els Pescadors de l'Escala i el castell de focs de fi de festa, entre altres. Un programa festiu replet d’activitats que tal com ha indicat Roig, “fan de la Festa Major de Sant Julià un dels actes amb major retorn per a la parròquia”.
  • #5 Rosa
    (04/07/16 20:56)

    Es clar amb els diners dels Andorrans no es poden pagar músics i artistes nacionals, potser no donen comissió?

    Respondre
  • #4 Laurediá
    (04/07/16 20:01)

    Una parròquia al lìmit d'endeutament,i llençant els diners d'aquesta manera,no hi ha consciència,i aixó ho faig extensiu a les altres parròquies,totes.Sobretot tenir a la gent contenta,en aquest pais,fa molt de temps que hem perdut el coneixement.Pobre Andorra.

    Respondre
  • #3 Una Andorra de classes
    (04/07/16 19:54)

    Per l'aristocràcia, la burgesia, l'Opus i les Lògies, música clàssica celestial .... per a les grans hordes,per a la xusma, rock and roll.

    Respondre
  • #2 !4 vots guanyadors menys un = 13.
    (04/07/16 19:44)

    Pepe, ja pots esborrar a un dels 14 electors que us van donar la victòria electoral. El concert estrella d'enguany corresponia, per justícia, a la barcelonina Leticia Sabater i al seu èxit "La salchipapa".

    Respondre
  • #1 Perdó....
    (04/07/16 15:45)

    Perdó,aixó es cultura?

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts