Arcalís aposta pel turisme familiar i el senderisme a l'estiu

El parc Agustina amb inflables i llits elàstics centra l’oferta per als infants

Arcalís aposta pel turisme familiar i el senderisme a l'estiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estació d’Ordino-Arcalís vol consolidar l’oferta d’estiu a través del turisme familiar i el senderisme. En aquest sentit, segons es va informar ahir a través d’un comunicat, s’han programat diverses activitats per fer en família. Així, fins a l’11 de setembre obre el telecadira de Creussans, el de major alçada d’Andorra, que dóna accés al port de Creussans. Des d’aquí, recorden, es troba el punt de sortida de diverses excursions d’alta muntanya.

En relació amb les activitats infantils, a la Coma s’hi troba el parc Agustina, centre neuràlgic d’activitats infantils. Es tracta d’una zona dissenyada exclusivament per a l’oci familiar, ambientada en el món dels personatges infantils de Vallnord. El parc està pensat com una gran pista americana, amb castells inflables i llits elàstics i on es desenvolupen activitats d’aventura com excursions en quads i miniquads o en Gicafer.

D’altra banda, i pel que fa a les excursions, es destaquen el circuit dels tres llacs, el camí Verdaguer cap al llac de Creussans, la caminada per la cresta des del port de Creussans fins al pic de Pereguils –una ruta que es destaca per la seva facilitat i que, per tant, és apta per a tots els públics– a més de l’excursió al pic de Cabanyó.

Pel que fa a les opcions de restauració, durant els mesos d’estiu s’obre el restaurant La Borda, a la Coma del Forat, i com a novetat es va informar que se serviran sopars els divendres i els dissabtes sota demanda. El punt de restauració ha decidit apostar per menús amb molta presència de productes del país com embotits o la carn d’Andorra.

tracking