Ld'A sosté que hi ha un “descontrol brutal” en la gestió del personal

El partit nega tenir dades sobre els treballadors que hi ha i denuncia “els moviments continus” d’eventuals

Ld'A sosté que hi ha un “descontrol brutal” en la gestió del personalXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Liberals d’Andorra nega saber quants treballadors hi ha a cada departament del comú i manté que hi ha “un descontrol brutal” en la gestió del personal a la corporació. Després que el conseller de la majoria Aleix Varela afirmés que els partits de l’oposició “sí que saben el nombre d’empleats que hi ha” perquè “la informació la passem” i “les dades les tenen”, la consellera liberal Maribel Lafoz assegura que “no és cert” i que l’únic que s’ha lliurat a la minoria aquest mandat és “un quadre amb l’evolució del personal fix i eventual uns anys enrere”.

Un document amb el nombre total de treballadors que no està desglossat per departaments ni conté una anàlisi de les necessitats. “Això no és el que demanem. Un organigrama no és un quadre amb les xifres totals, és el personal que hi ha a cada departament, les funcions que exerceixen i les categories per poder valorar les necessitats”, va exposar. Una petició que tant Ld’A com el PS ha demanat oralment i per escrit des de l’inici de mandat i que “en l’àmbit de comú encara no s’ha fet”, sosté Lafoz.

Pel que fa a la quantitat de treballadors temporals que hi haurà aquest estiu, que el conseller de Ld’A Jordi Troguet va xifrar en 150 i la majoria va desmentir, Lafoz va apuntar que “hi ha una quantitat de gent en situació d’eventualitat que no sabem els que són” i va fer notar que a l’estiu pugen pels estudiants que es contracten temporalment per a les activitats. La consellera va criticar els “moviments continus de personal” que es fan i va indicar que “a cada comissió estan renovant i canviant gent de lloc”.

La consellera liberal va assenyalar que la qüestió del personal és “una batalla contínua” i va lamentar que per culpa de l’absència d’organigrama “no sé ni si fan falta més treballadors”. “Hi ha tants moviments interns que perds la perspectiva”, va reblar.

tracking