Cèlia Vendrell celebra la millora dels resultats de Caldea

La consellera retreu que s’obrís Inúu sense haver-ne fet publicitat

Caldea augmenta els ingressos però perd un milió el 2015Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera de la minoria comunal del Partit Socialdemòcrata + Independents Cèlia Vendrell va valorar de manera positiva els resultats obtinguts per Caldea-Inúu durant l’exercici del 2015. I és que malgrat que es van registrar unes pèrdues de 969.333 euros, la xifra ha disminuït molt respecte als 1,9 milions en negatiu amb què es va tancar el 2014. “Que augmentin les entrades a Inúu s’ha de celebrar perquè si el producte agrada vindrà gent i d’això ens hem de felicitar tots”, va assegurar Vendrell. D’altra banda, també va apuntar que els canvis en la política de preus aplicats al centre de benestar “segurament també han ajudat a augmentar la venda d’entrades”.

Amb tot, la consellera social­demòcrata també es va mostrar crítica amb l’inici d’Inúu. “Va començar sense publicitat a l’exterior. Va ser una mala estratègia i el centre se’n va ressentir”, va destacar, afirmant que si s’hagués fet publicitat abans de l’obertura potser no hauria costat tant que arribessin visitants. “Al final s’ha rectificat i afortunadament s’ha revertit la tendència”, va remarcar.

Pel que fa a les entrades de Caldea, va indicar que és un producte que “està consolidat. Hi ha gent que puja expressament i d’altres que hi van quan ja són aquí”, va explicar, mostrant-se optimista, també, amb els bons resultats que pot tenir l’obertura del nou espai infantil. De fet, Vendrell va indicar que amb aquesta tendència, enguany es podria fer “el punt mort i el 2017 obtenir beneficis. “Esperem que funcioni bé perquè és bo per a la parròquia i per al país”, va afirmar.

tracking