L'oposició celebra que es recuperi la ludoteca del complex esportiu

aLiberals critica que es prescindís d’un servei que creuen que s’ha demostrat com a necessari

Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos grups de la minoria comunal d’Encamp han valorat positivament que la majoria hagi decidit recuperar el servei d’esplai als locals del complex esportiu que fins al juny del 2013 oferia El Xiulet. Amb tot, tant PS com Liberals no han amagat les crítiques per la finalització del servei ara fa tres anys. “Ho valorem molt positivament, sobretot perquè ens han deixat participar en l’elaboració del plec de bases”, va assegurar el conseller del Partit Socialdemòcrata, Joan Sans, que va recordar que “el juny del 2013 ja vaig ser crític i vaig parlar del risc que hi havia perquè les famílies amenaçaven de portar els nens a altres parròquies. I ara hem vist que teníem raó”. A més va recordar que la pèrdua d’El Xiulet “va generar malestar a la parròquia”.

També va ser crític el membre de Liberals, Jordi Troguet. “És un servei necessari i que no s’hauria hagut de deixar de prestar mai, com prova l’evidència. L’excusa de les retallades no val. Abans de no renovar aquesta concessió s’hauria pogut mirar d’ajustar despeses corrents del comú i fer una mica més eficient el sistema”, va explicar, i va afegir que “ells van preferir retallar en prestacions als ciutadans en comptes de fer la seva feina. I ara han de rectificar”.

De la seva banda, Sans, va agrair que es tinguessin en compte les seves aportacions al plec, com el fet de limitar les tarifes per oferir preus competitius, el fet que s’hagi optat per un lloguer assequible i el control del projecte educatiu.

tracking