Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Andorra la Vella

El nou De copes sortejarà un val de 400 euros en compres i oferirà pàrquing gratuït

Actualitzada 08/06/2016 a les 07:21
El De Copes al Centre Històric arriba a la sisena edició amb dues novetats importants, la gratuïtat en l’aparcament a través de vals que distribuiran els establiments adherits i un passaport que serà segellat pels diferents establiments i que permetrà participar en un sorteig d’un val de compres per valor de 400 euros, a més a més d’altres premis que se sortejaran. Els 50 primers passaports lliurats tindran premi segur, un 2x1 a Caldea. Aquestes són dues de les propostes que els comerciants i el comú de la capital han organitzat per al vespre-nit de demà –des de les 19 hores fins a la mitjanit–, en què prendran part una seixantena d’establiments que a més han preparat diferents propostes que complementaran les activitats que hi ha previstes a diferents punts del Centre Històric com ara música, karaoke o visites guiades a la Casa de la Vall.
Tal com va posar en relleu la vicepresidenta de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, Anna Riberaygua, el De Copes simbolitza no només compres i passejar-se sinó també “compartir” una estona amb els amics i, a més, és “la primera festa” per donar la benvinguda al bon temps. L’objectiu a partir d’ara és aconseguir que s’hi sumin la totalitat dels establiments que hi ha a la zona.
D’altra banda, la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, va explicar que la cita del De copes ja ha quedat fixada per a la temporada d’estiu i que per a la tardor ja preparen una jornada més dirigida a les compres i sota una temàtica en què “s’està treballant”.
  • #1 Festa Copón !
    (08/06/16 14:51)

    Vergonyós, Govern fent propaganda de la cultura del alcoholisme,vinga ! a més crisi més alcohol,que ofegarem les penes ! Compres i alcohol,i el benestar del ciudata on queda?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477