Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Societat

Tancada la via ferrada de Sant Vicenç d'Enclar per un robatori

Els operaris del comú van detectar que mancava un tram de cable de la via
Un acte vandàlic va obligar a tancar ahir la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar, a la parròquia d’Andorra la Vella, per motius de seguretat, segons va informar ahir al vespre el comú de la capital a través d’un comunicat a la seva pàgina de la xarxa social Facebook.
Els operaris comunals van constatar a la tarda que faltava un tram de cable de la via i que mancaven “tots els trams de cadenes de seguretat”. “Suposem que ha estat aquesta tarda”, va assenyalar el cònsol menor de la parròquia, Marc Pons, que es va mostrar sorprès pels fets i va
  • #4 Luis
    (06/06/16 16:45)

    a Singapur no cal tant, la gent és respectuosa i educada

    Respondre
  • #3 David
    (05/06/16 08:55)

    Totalment d'acord.Aquesta gent de gama baixa ha dut incívicsme, actes vandàlics i/o delictius entre altres coses. Lo pitjor de tot és que els senyors del Comú d'Andorra et fan arribar un tríptic molt divertit anomenat Espai Ciutadà. Et queixes del incívicsme i t'envien a pastar.Vergonyós. Andorra necessita tornar a imposar les normes de civisme amb mà  dura i retornar els valors de convivència que han regnat fins ara.

    Respondre
  • #2 Torquemada
    (04/06/16 10:25)

    Sembla mentida que hi hagi gent tant bretol...

    Respondre
  • #1 Gil
    (04/06/16 09:38)

    La solució: càmeres de seguretat com fan a Mònaco a tot arreu i com fan a Londres. Càstig fort per el que fa aquests disbarats. Actualment, a Andorra, tenim molta gent "baix de gama" i això pot provocar situacions com aquesta. 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477