Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
curses de muntanya

La Travessa de les Tres Parròquies proposa el recorregut clàssic d'Engolasters a la Rabassa

L'organització compta amb una previsió de 200 participants.
 
Ibars i Pràxedes Sant Julià

La Travessa de les Tres Parròquies proposa el recorregut clàssic d'Engolasters a la Rabassa

El director-gerent de Sasectur Ramon Ibars, el conseller d'Esports del Comú de Sant Julià de Lòria Pere Pràxedes presentant el recorregut de l'itinerari

S. F. / ANA
Actualitzada 02/06/2016 a les 17:38
La cota 2.000 de Naturlàndia serà el punt d'arribada de la dissetena edició de la travessa de les Tres Parròquies que organitzen els comuns d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria el proper 19 de juny. L'organització qualifica de clàssic el recorregut plantejat enguany que ofereix tres itineraris diferents: Un de 22 quilòmetres, un altre de 12 quilòmetres i un de familiar de 3,5 quilòmetres. En el cas dels dos recorreguts més curts, tindran sortida i arribada a la mateixa cota 2.000 de Naturlàndia on en acabar la prova es farà un dinar popular. El preu d'inscripció de la travessa, que es pot fer presencialment en els tres centres esportius de les tres parròquies o bé per internet, inclou el preu del dinar i el bus pel transport dels excursionistes.

L'organització preveu l'assistència de prop 200 participants i les inscripcions ja poden fer-se a la web www.viulamuntanya.com. Gaspar Pellicer, responsable de l'organització ha remarcat que el recorregut llarg de la travessa és el que molts dels participants de les edicions anteriors poden reconèixer, “és el recorregut clàssic, tornem a la clàssica perquè serà una edició que es reprèn amb força”, ha destacat. Pel que fa als itineraris ha considerat que són “una mica menys exigents” que no ho eren altres edicions, facilitant la participació.

La travessa comptarà amb les senyalitzacions que s'instal·laran dos dies abans i seran retirades el mateix dia de la competició i per primer any s'oferiran a les persones que ho desitgin gots reciclables a raó de 5 euros per got, per a no generar deixalles.

El traçat llarg tindrà sortida des del camí de Coll Jovell que transcorrerà per la Vall del Madriu, la collada de la Maiana, el refugi de Perafita, el refugi de Claror, el Pic Negre, el coll de Finestres i arribada a la Cota 2.000 de Naturlandia. En total, 22 quilòmetres de recorregut. El traçat mitjà de 12 quilòmetres està pensat per a debutants o gent poc experimentada, i té sortida i arribada a la Cota 2.000 de Naturlandia, passant per la Collada de Sarset fins el coll de Finestres. El tercer recorregut és apte per a tots els públics amb un tomb que passarà pel refugi de Pimes. Els participants acabaran amb un dinar de germanor al mateix punt d'arribada. El preu de la inscripció és de 20 euros pels majors de 18 anys i de 12 euros per als menors de 18 i majors de 60.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477