El comú estudia la creació d'un nou atractiu turístic

El comú estudia la creació d'un nou atractiu turísticAna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp està treballant en la redacció d’un pla de reactivació de la parròquia que vol incloure la creació d’un element de caire singular que pugui ser un pol d’atracció de turistes. El cònsol major, Jordi Torres, va posar com a exemple el mirador que està construint Canillo, i va dir que estan estudiant diverses opcions, tot i que no en va voler avançar detalls.

El pla de reactivació de la par­ròquia passa per potenciar els esdeveniments que ja s’organitzen i donar un nou impuls al turisme esportiu. També per generar algun “atractiu important”, tal com ha fet Canillo amb el mirador del Roc del Quer, i oferir incentius fiscals per tal d’aconseguir que empreses de serveis s’instal·lin a la parròquia. “Estem treballant per establir quines bonificacions fiscals podem oferir per tal que Encamp sigui atractiu per a més empreses”, va indicat el cònsol major.

Torres va explicar que fa tres mesos que es treballa amb el pla de reactivació i que ja disposen del primer esborrany. Ara començaran la fase més política per acabar de confeccionar-lo amb la participació de la majoria i la minoria. “Hem implicat tothom perquè totes les iniciatives són bones, i la minoria també portava als seus programes propostes interessants”, va assegurar.

tracking