Sant Julià de Lòria

Tres itineraris populars per poder fer el Tomb Lauredià

La segona edició del Tomb Lauredià es durà a terme aquest proper dissabte 21 de maig a partir de les vuit del matí i comptarà amb tres tipus de recorreguts amb diferents distàncies i dificultats, de 4, 8 i 16 quilòmetres.

Tres itineraris populars per poder fer el Tomb Lauredià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’objectiu d’aquesta activitat familiar és difondre els nombrosos espais i indrets de la parròquia amb una proposta assequible per a tots els públics. Posteriorment, la celebració d’una arrossada de germanor clourà la jornada. L’activitat està organitzada pel comú de Sant Julià i Sasectur, la societat gestora del Centre esportiu.

En la presentació realitzada ahir, el conseller d’Esports, Pere Pràxedes, va recordar l’èxit de la primera edició amb prop de 200 participants que van poder recórrer els 28 quilòmetres d’itinerari natural de la parròquia. El conseller es va mostrar convençut que aquesta és “una de les millors fórmules per donar vida a la parròquia, amb activitats de qualitat”.

Els tres recorreguts presenten un desnivell assequible, que en el cas del circuit curt de 4 quilòmetres és de 250 metres, en el mitjà (8 km) és de 300 metres i en el recorregut llarg, de 16 km, és de 850 metres acumulats. “Defensem la part popular de la caminada per això proposem un concurs de fotografia perquè hi ha indrets per gaudir-ne. No és una cursa, tractem igual el primer que l’últim” va explicar el director de Sasectur, Ramon Ibars.

L’edat mínima per participar-hi és de 5 anys i la inscripció a la cursa per als majors de 15 anys és de 9 euros, que inclou la samarreta commemorativa i la degustació de l’arrossada. Per als menors de quinze anys, el preu és de 7 euros. Les inscripcions es poden fer al Centre esportiu de Sant Julià, a l’Oficina de Turisme de la parròquia o per Internet.

tracking