Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Impunitat laboral

Actualitzada 14/03/2017 a les 21:31
Una falta d’un interventor comunal que el va dur a ser detingut per la policia i passar posteriorment a disposició judicial va ser considerada per un cònsol major com una “mala interpretació del reglament” i com “una falta lleu i molt lleu”. Personalment em demano: de quin reglament parla? Aquest interventor “tan sols” va acceptar “que la corporació assumís unes despeses que no li pertocava [per una transcripció d’unes despeses de Naturlandia cap al comú]”, segons va declarar el mateix cònsol major. No puc compartir de cap manera aquestes declaracions. La Llei de finances comunals deixa molt clar que l’interventor ha de revisar els registres comptables d’ingressos i despeses, així com inspeccionar la comptabilitat de les societats públiques participades per l’administració comunal. No pot així, sota cap concepte, deixar “passar” pagaments indeguts que comportaran accions de responsabilitat civil i administrativa. De la mateixa manera que el conseller encarregat de les finances ha de transmetre al ple del comú una memòria explicativa de l’execució del pressupost de l’administració comunal. Al meu entendre, en aquest cas que tothom coneix i a banda de detencions, imputacions, sancions, condemnes... que no entraré a valorar en cap moment ja que no em pertoca, existeix una total impunitat per part d’un comú que ja no em representa de cap de les maneres. Sense oblidar, però, la mateixa impunitat per part d’un Govern del qual ja no em crec ni tan sols l’índex de preus al consum que pugui donar. Ni tampoc oblidar la impunitat per part d’una mútua de la qual ja no em puc fiar de la factura que m’envia cada mes.
  • #2 Jordi
    (15/03/17 09:52)

    Els accionistes de la Mútua Elèctrica tenim dret a saber la quantitat d'hores en què el Sr. Torrentallé, com a cònsol menor, es va absentar del seu treball. ¿Segur que no té un rècord Guinness mundial d'absentisme laboral? Calen canvis. Volem una parròquia que no fomenti el "jetisme".

    Respondre
  • #1 Clara
    (15/03/17 07:36)

    No voldria veure el Sr. Vila com a responsable, per exemple, del control aeri de Barcelona. No voldria veure l'interventor comunal, ni l'anterior conseller de finances, com a controladors aeris de l'aeroport de Barcelona, per exemple. Minimitzant la gravetat de les actuacions, el sr. Vila ajuda a la gent del seu grup social, però no afavoreix el rigor en les actuacions de l'administració local.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts