Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Moció de censura

Actualitzada 08/11/2016 a les 22:29
Una moció de censura parteix sempre de l’oposició, la pot demanar una cinquena part del Consell, fins aquí tot correcte. Normalment es fa en un episodi de crisi política. No crec que en aquests moments sigui el cas. Encara que tampoc és que anem sobrats. Pot ser destructiva si no es proposa un cap de Govern (fet que duria a unes eleccions). Pot ser constructiva si es proposa un cap de Govern. No tinc gaire clar en quin dels dos casos ens trobem. Perquè aquesta tiri endavant ha de guanyar per majoria. Dubto molt que això passés. En aquests moments no hi ha cap bloqueig al Govern i el pressupost s’aprovarà sense problemes. Si és veritat que hi ha hagut episodis de suposada corrupció, en tot cas s’haurà de demostrar. Però també és cert que en un d’aquests suposats casos de corrupció la consellera ja ha plegat i en l’altre suposat cas el ministre no ha durat gaire més. D’altra banda, dubto molt que tots els liberals vulguin la moció de censura. El president del grup parlamentari liberal ja ha comentat que a ell ningú li ha de dir el que ha de fer. I ara mateix sembla que no serà així. Es per tot això que penso que en aquests moments una moció de censura no tocava, és un error que li costaria més car al grup liberal que al grup demòcrata. Tot plegat, no sé per què em recorda les discrepàncies sorgides al PSOE al país veí. Espero que tal com sembla sigui així i que el grup liberal oblidi la ximpleria d’una moció de censura. I el grup mixt, els dos partits que l’integren, val mes que de moment estiguin calladets en lloc de proposar candidats de consens alternatius.
  • #2 soc tonto
    (09/11/16 23:16)

    Sembla ser que el sr.Calsina no es de ningú, ha criticat a tots els que ell creu que ho han fet malament. Ara suposo que al dir “els teus”, nery sou d'UL, Doncs no entenc com podeu dir que el comú que esta ara solament ha fet que pujar els impostos, que també crec que es culpa dels “teus”, després de dotze anys d'estar al comú a part de fer-ho tant malament heu fet alguna cosa bona? Però no hem feu cas, soc tonto i res més...

    Respondre
  • #1 Nery
    (09/11/16 12:29)

    Molt bé, Miquel. Vas pujant de categoria, ara ja vas en temes nacionals. Sant Julià ja et queda petita. Per cert, has aclarit alguna cosa a Naturlandia ?. Ara que mànen els teus, ja heu arreglat el tema ? Heu fet alguna cosa més que pujar impostos?.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts