Creat:

Actualitzat:

Evidentment no es tracta del mateix, són dues societats completament diferents amb activitats totalment diferents, però que van molt lligadetes de la mà. Potser perquè tenen informació privilegiada? O potser perquè hi ha moltes persones ficades als dos llocs.

Em resulta força sorprenent que a data de tancament de l’exercici del 2015, a la Mútua Elèctrica ja coneguin els comptes de Naturlandia quan aquests a data d’avui encara no els sap ningú, ja que l’actual comú no els ha explicat ni publicat encara.

No diré que sigui incorrecte, perquè no és així. La Llei de societats deixa molt clar que una societat (Mútua) que té instruments de patrimoni (accions) d’una altra societat (Camprabassa) pot deteriorar (disminuir el valor) les seves accions d’aquesta si es dóna la circumstància que ha perdut valor en els seus fons propis (pèrdues).

Sí que diré que potser és una mica precipitat, ja que l’auditoria del 2015 de Naturlandia encara no s’ha acabat a data d’avui.

Tot plegat em fa pensar que tant una societat com l’altra continuen sent una merienda de negros que fan el que els dóna la gana.

La Mútua Elèctrica ens diu a la memòria de l’exercici del 2015 que les seves accions de Naturlandia no tan sols no valen els 399.770 euros que es varen pagar inicialment, tampoc els 241.196 euros que consideraven a tancament del 2014, sinó que ara mateix valen 193.584 euros.

Evidentment a Naturlandia no ha variat gens el valor de l’acció. Que al meu entendre és de zero.

No és il·legal el que fa la Mútua però sí bastant precipitat.

tracking