Creat:

Actualitzat:

A Sant Julià de Lòria, des de la majoria al comú ens van anunciar una reunió de poble abans de la festa major per explicar-nos la problemàtica de Naturlandia i de les finances comunals. Ara ens diuen que aquesta reunió s’ajorna fins al mes de setembre a causa de les vacances. Segurament ens volien deixar passar una festa més tranquil·la, sense ensurts ni maldecaps, a banda dels que pot provocar el soroll de la mateixa festa major.

Nou mesos necessitarà doncs l’actual corporació per explicar al poble com de malament que estan les coses a les arques lauredianes. Tres mesos li mancaran per comptabilitzar els comptes del 2016. No sé quant trigaran després per tancar-los i demanar els possibles ajuts, que no probables, al Govern. Però amb el ritme que porten...

Penso que aquestes explicacions al poble s’havien de donar molt abans. El poble té dret a saber el que passa, i sobretot el que ha passat amb Naturlandia, tant si ha votat Laurèdia en Comú com si no. Potser és que durant l’estiu pensen trobar algun comprador per a Naturlandia i aleshores no haver de donar explicacions?

Em demano si a aquesta reunió de poble hi assistiran els culpables del deute? Tots aquells que varen fer possible que un projecte inviable es convertís en realitat i tots aquells que l’han mantingut fins a la data, sense donar cap explicació, augmentant el deute i les pèrdues, fins arribar a la situació actual insostenible en què ens trobem.

Encara que no sé si m’agradaria gaire veure la cara que posen aquestes persones, ja que ara mateix van de víctimes.

tracking