Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelats

Dia 10 de novembre

Actualitzada 21/05/2016 a les 11:57
Sí, dia 10 de novembre. Dia del meu aniversari i no hi ha ningú, que trist. Avui feia 92 anys i pensava que vindria algú a visitar-me, els únics que em visiten a casa són els cucs. Sí, sé que aquí on visc és molt petit, no hi ha finestres i només una sola porta. Recordo que fa 18 anys veníeu cada dia a visitar-me i em portàveu regals, i ara, res. No demano gaire, però almenys una flor, encara que sigui de plàstic, només això. Fa 18 anys que estic mort i la meva casa és una tomba. 16 anys durant els quals no ve ningú, només hi ha una única flor podrida sobre la meva tomba.
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477