Comissats dos quilos de marihuana i detingudes tres persones

Els dos immobles que feien de punts de venda estaven situats prop d’una escola de la capital

Comissats dos quilos de marihuana i detingudes tres personesPOLICIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha realitzat el decomís més gran de marihuana mai fet a Andorra i que ha acabat amb la detenció de tres persones. Agents judicials van intervenir dos quilos de marihuana destinats a menors d’edat i joves i van desmantellar dos punts de venda a Andorra la Vella i també un pis franc a Encamp dedicat només a guardar la droga i preparar els paquets per vendre. Segons el cos, el preu de mercat de la marihuana decomissada ascendia als 12.000 euros, però hauria estat molt superior al carrer.

El cos va informar ahir a través d’un comunicat que els dos llocs de subministrament de marihuana estaven situats a pocs metres d’un centre escolar de la capital, fet que generava trànsit de joves constant cap a aquella zona en determinades hores del dia. Els arrestats en la batejada com a operació Paradís són tres persones de nacionalitat andorrana de 21 i 22 anys que portaven un elevat ritme de vida malgrat que la seva activitat laboral era inexistent. Així, un dels fets que va fer sospitar els investigadors va ser que els nois ostentaven constantment objectes de valor i roba de marques d’alta gamma.

A banda dels 2.002 grams de marihuana, els agents també van comissar dues bàscules i més de 3.000 euros en bitllets i monedes. Segons detalla la policia al comunicat, la droga entrava cada setmana al Principat en fardells amb entre un i dos quilograms de marihuana, tal com es desprèn de la investigació. Els paquets se n’anaven directament cap al pis d’Encamp, que és propietat d’un dels detinguts però on no resideix ningú, i allà preparaven els paquets. Repartien la droga en bosses de 5, 10, 25 i 50 grams per a la venda al detall que venien a prop d’una escola de la capital. En concret, la maria es venia des del domicili d’un dels detinguts, que tractava amb els clients a casa. Pel que fa als diners que rebia, els donava al tercer detingut, que residia a l’edifici de davant.

A banda dels tres arrestats, la policia ha procedit a controlar i identificar més implicats que no han estat detinguts. No obstant, el cos manté oberta l’operació Paradís i no descarta que es practiquin més detencions.

tracking