Identificada l'autora de la foto al motorista mort

La policia identifica l’autora de la foto al motorista mort a la Massana

La policia identifica l'autora de la foto al motorista mortArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els interrogatoris que la policia va efectuar la setmana passada a diverses persones que estan relacionades amb el cas de la fotografia al motorista mort en accident de trànsit a la Massana han permès identificar qui va captar la imatge que posteriorment es va difondre per les diferents xarxes socials, segons ha pogut saber el Diari. A mesura que se succeïen les declaracions de les persones controlades no solament es va poder determinar qui n’era l’autora, sinó que també es va poder determinar qui havia col·laborat a difondre la fotografia. Tot i que la policia no dona el cas per tancat, perquè encara hi ha diversos aspectes sota investigació per poder determinar l’abast real de l’acció i el nombre d’implicats.

La policia necessita accedir a la informació dels mòbils per avançar en la investigació i per això el cas ha passat a mans de la justícia per poder obtenir l’autorització per controlar els aparells de la noia que va captar la imatge al lloc dels fets pocs moment després del tràgic accident i de tots els altres que està confirmat que van participar en la difusió de la fotografia. Un cop es pugui accedir a la informació dels mòbils de les persones que han prestat declaració es podrà determinar de forma exacta la seqüència dels fets i si hi ha més persones implicades en la difusió.

La policia va iniciar les investigacions tan bon punt es va tenir coneixement que circulava per les xarxes socials una fotografia del difunt. Acte seguit, la família de Jan Martínez Abelló, el motorista mort en accident el 22 d’abril passat, va presentar una denúncia davant la policia contra qui hagués pres la instantània i els que l’haguessin difós. L’acció estava adreçada contra persona desconeguda.

Delicte contra la imatge

A l’autora de la fotografia se li podria acabar imputant un delicte contra la imatge i la intimitat del motorista mort per haver-la fet i posteriorment difondre-la per les xarxes socials. Un fet que va causar una forta indignació i el rebuig unànime de tota la societat del país i que és a un pas de tancar-se tan bon punt la policia tingui l’autorització per controlar el contingut dels mòbils.

tracking