La família del motorista mort presenta denúncia per la foto

La policia ha pres declaració a diverses persones relacionades amb la difusió de la imatge

La família del motorista mort presenta denúncia per la fotoATV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La família de Jan Martínez Abelló, el motorista mort en accident de circulació a la Massana dissabte passat, va presentar ahir a la policia una denúncia contra la persona que hagi fet i difós per les xarxes socials una fotografia de la víctima. L’actuació s’adreça contra persona desconeguda.

Les investigacions policials iniciades tan bon punt es va tenir coneixement de l’existència i difusió de la fotografia han començat a donar resultats. Tot i les dificultats que comporta la recerca de l’autor de la imatge un cop ha estat reenviada multitud de vegades per les diferents xarxes socials. El cos d’ordre ha pres declaració a diverses persones, entre les quals hi ha una noia que hauria difós la imatge a través de WhatsApp, segons ha pogut saber el Diari. La policia no descarta cap hipòtesi, i a mesura que avancen les declaracions de les persones requerides s’obre la possibilitat que alguna d’elles sigui qui va fer la fotografia que es va prendre de la víctima. També podria ser que no sigui cap d’elles però sí que coneguin el responsable i puguin facilitar la identitat de qui va captar la imatge. Els agents esperen tancar la causa en breu amb la identificació de l’autor, a qui se li podria imputar un delicte contra la imatge i la intimitat del difunt.

La policia va començar la recerca en les imatges de les càmeres de trànsit situades en la zona del sinistre que cobreixen els diferents indrets des d’on s’hauria pogut prendre la instantània que tanta indignació ha causat.

D’aquesta manera, si es confirmen les sospites quedaria descartat que hi hagués una agent de policia involucrat en l’acció, com ja va succeir en un accident mortal a l’N-145 el gener del 2016.

tracking