Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

La CEA demana “desaccelerar” amb la UE

Altimir afirma que Andorra ha d’esperar el que passa amb el Brexit per demanar després les mateixes condicions
Xavier Altimir estima que l’evolució del Brexit i de les negociacions dels britànics amb Brussel·les s’han de convertir en una referència per al Principat per intentar obtenir el mateix tracte, i per això assegura que “Andorra hauria de tenir molta cura de ser expectant i veure quines conseqüències tindrà i quines negociacions iniciarà la Gran Bretanya amb la UE, perquè això una mica potser marcarà el camí que podem seguir nosaltres”.
El president de la CEA precisa que ara fa dies que no tenen cap reunió sobre l’acord d’associació amb el Govern, en declaracions a COPE Andorra-AD Ràdio, i destaca que
  • #3 Ja ja ja
    (18/04/17 19:09)

    Quina prepotència i falta de mires comparar-se amb els anglesos !! Aquest senyor pensa el que diu avanç de parla ? Això és la almorrana del món i Anglaterra es una de les més importants potències del món, que pots oferir tu Altamira per presiona a la EU,TRUMFES?

    Respondre
  • #2 Jordi
    (18/04/17 16:46)

    Ho haurien de privatitzar tot. Ja està bé de mantindre "apadrinats i paràsits". Si vols guanyar diners, al privat i pel que vals. Ja està bé de tant nen mimat i endollat.

    Respondre
  • #1 Homologaciò d'Andorra
    (18/04/17 15:41)

    No m'estranya, perquè el negoci és només per als que vénen de fora .... la privatització dels serveis públics andorrans, està atraient a tot tipus de nous especuladors que veuen en Andorra un pastís per estrenar ....

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts