Andorra la Vella

Sessió per a empresaris sobre informació al núvol

Una trentena d'empresaris de sectors diversos van copsar de primera mà el producte 'Som Cloud' de la companyia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'emmagatzematge al núvol ha aterrat al país de la mà d'Andorra Telecom i Nexica, per això l'empresa de telecomunicacions va realitzar ahir al matí un 'esmorzar tecnològic', en el qual una trentena d'empresaris de sectors diversos van copsar de primera mà el producte 'Som Cloud' de la companyia.

Aquest servei, que consisteix en l'emmagatzematge de dades, aplicacions i programes a la xarxa, permet als empresaris disposar d'una còpia dels seus arxius sense la necessitat d'un suport físic. A més, una de les principals diferències respecte a altres productes similars és que la custòdia de les dades es fa al mateix país, segons han assenyalat els representants d'Andorra Telecom.

Els diferents empresaris que van participar en la trobada van plantejar diverses qüestions al voltant del preu, la capacitat d'emmagatzematge i els protocols de seguretat referents al producte. Uns neguits que des d'Andorra Telecom han estat ben rebuts, ja que segons va destacar el director de Relacions amb el Client, Josep Vilana, han permès a la societat apropar-se als seus clients mitjançant un format que "feia anys que no s'utilitzava". D'altra banda, Vilana va indicar que "gràcies a aquestes xerrades s'obren noves opcions de cara a facilitar la part tecnològica de les empreses". "Necessitem arribar, necessitem ser pròxims a les empreses i aquest tipus de serveis requereixen molta proximitat i acompanyament", amb aquestes paraules Vilana definia els objectius de l''esmorzar tecnològic'. A més, el director va assenyalar que "no hi ha prou a fer les visites comercials que es fan habitualment, per això

necessitem fer aquest tipus d'acte".

Andorra Telecom ja ha confirmat que hi ha diverses empreses interessades a contractar aquest servei i no descarten realitzar noves xerrades amb més empresaris.

tracking