Crema el menjador d'un pis de la part alta d'Escaldes

Els bombers el van poder extingir ràpidament i la resta de l’immoble, on en aquell moment no hi havia ningú, tan sols va quedar afectat pel fum

Crema el menjador d'un pis de la part alta d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers van haver d’actuar ahir al migdia per apagar un petit incendi que es va declarar en un pis de la part alta d’Escaldes-Engordany. Segons van informar des del cos d’ordre, van rebre l’avís a les 13.46 hores després que els veïns detectessin fum. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar nou efectius amb tres vehicles que van apagar les flames, que únicament van afectar el menjador del tercer pis de l’immoble, situat al carrer Santa Anna.

Afortunadament en el moment de l’incident no hi havia ningú a l’habitatge i, per tant, tan sols es van haver de lamentar danys materials. Els bombers van detallar que les causes que podrien haver originat l’incendi encara s’estan investigant. Durant la intervenció, que es va allargar una hora sobretot per les tasques dutes a terme per treure el fum, la resta dels veïns es van confinar a casa.

D’altra banda, a la tarda es va haver d’actuar per una canonada de calefacció que es va sobreescalfar, però sense flames.

tracking