Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Obertura

Centre d'excel·lència en medicina esportiva

L’empresa catalana Antares Consulting va presentar la setmana passada un document amb l’estratègia a realitzar per desenvolupar el turisme de salut.
El clúster de salut i benestar de la iniciativa Actua va realitzar dijous de la setmana passada una trobada en què van treballar sobre la proposta presentada per l’empresa Antares Consulting, relativa a l’estratègia a adoptar per desenvolupar una oferta de turisme de salut a Andorra. L’estudi, que es va presentar davant d’una trentena de membres d’aquest clúster després de realitzar una anàlisi de l’oferta sanitària privada d’Andorra, del wellness i del perfil de turistes, proposa que l’estratègia per desenvolupar aquesta oferta es basi en la creació d’un centre d’excel·lència en medicina esportiva on acudeixin els esportistes d’elit. Aquest espai
  • #1 Carles
    (27/03/17 18:58)

    També podríeu explicar que el orincipal escull per aquest peohecte te nom propi; CASS. La majoria, per no dir totes, de les empreses establertes, amb la obertura econòmica, del sector sanitari no estan/entren a la CASS, i les del país han de triar entre continuar atenent als ciutadans d'Andorra o als turistes, ja que la CASS els sanciona, expedienta, etc.Potser que algú, govern, pari els peus a qui es pensa que està per sobre de tot i sobretot per sobre dels interessos dels cotitzant.  Que per segons quin acte mèdic han de marxar a Toulouse o Barcelona perquè la CASS no "vol" els professionals establerts a Andorra que es neguen a passar per "l'adreçador" 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts