Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS impulsarà la regulació d'incompatibilitats a Encamp

La minoria comunal treballarà en la modificació del reglament de funcionament de la corporació i la portarà al consell de comú aquest any
El PS impulsarà aquest any la regulació de les incompatibilitats polítiques al comú d’Encamp per evitar que es repeteixin circumstàncies com la del cònsol major, Jordi Torres, que va ser vist a les onze del matí treballant de la seva feina particular a Andorra la Vella. El conseller de la minoria comunal socialdemòcrata Joan Sans va explicar al Diari que el grup elaborarà una proposta de modificació del reglament de funcionament del comú per regular la dedicació pública i privada dels mandataris comunals.
Sans considera “poc ètica i poc professional” l’actuació de Torres i constata que palesa la necessitat de regular
  • #4 Lex
    (25/03/17 21:01)

    Qualsevol regulació que limiti la llibertat de qualsevol ciutadà com per exemple fixar imcompatibilitats s'ha de fer mitjançant una llei... No amb un reglament comunal. Potser que algun dels assessors del PS s'hi miri una miqueta...

    Respondre
  • #3 A la deriva
    (25/03/17 18:53)

    En aquest pais estem a la deriva i a la má d'algún partit politic,que actua per interessos i falera de poder.Algú creu responsable i lògic que a Ordino el Comú prengui com assessor urbanistic un infractor precisament urbanistic, tot pur DA.

    Respondre
  • #2 Joan
    (25/03/17 09:50)

    Espero que no es limítin a perseguir els cònsols i incloguin que cap empresa vinculada a un conseller (majoria i oposició) no pugui postular als contractes licitats pel Comú ni pugui ser contractada per aquest.

    Respondre
  • #1 GDR
    (25/03/17 09:13)

    Les incompatibilitats com diuen és la POLÍTICA global que s'hauria de regular. S'hauria de regular TOT i acabar amb un país a dos o tres velocitats. M'explico: D'una banda el món polític amb tot el que comporta (corrupció, prepotència, rucades i altres), de l'altra banda el poble que viu com pot, intentant sobreviure a totes les rucades i decisions estúpides que la política sega pren molt sovint. La tercera velocitat és la resultant, és a dir un país anant a tota bufa dintre d'un túnel amb boira i sense veure l'altra banda ! No hi ha projecció de futur i cap pla clar tant pels que treballen i tampoc per els joves ! Això és la realitat ! Deixeu de banda les comissions, voluntats de no sé qué, per començar a portar aquest pobre país com cal. Andorra és molt petita i els nostres dirigents es pensen que podem donar lliçons ! Però no som rès i qualsevol ens pot posar a ratlla a qualsevol moment ! Ull ! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts