La fiscalia demana presó per a un home que va reincidir

L’individu va ser condemnat per vendre haixix a un menor i el va pegar

La fiscalia demana presó per a un home que va reincidirXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri fiscal va demanar ahir davant el Tribunal Superior l’ingrés a presó per a un home que va ser condemnat el novembre del 2013 per vendre haixix a un menor i el va pegar, i que va reincidir l’any passat, quan estava complint presó condicional.

Etiquetes:

En concret, l’home va ser condemnat per persuadir una noia que li donés l’abonament de l’autobús, i consumir cocaïna i marihuana a casa. A més, va vendre haixix a un menor per un valor de 30 euros. Aquest li va pagar un dia 26 euros i li va deixar a deure quatre més. El condemnat es va trobar el menor un altre dia pel carrer, el va amenaçar, el va pegar i li va sostreure cinc euros que duia a sobre i un mòbil valorat en uns 300 euros. Per tot això, el Tribunal de Corts el va condemnar el novembre del 2013 a dos anys de presó ferms i un de presó condicional qualificada a justificar una ocupació laboral.

La fiscal va demanar ahir el seu ingrés a presó perquè va cometre un delicte el 16 de febrer del 2016 i un altre el 16 d’agost del mateix any, tot i que no va transcendir durant el judici quins van ser els crims.

En canvi, la defensa va argumentar que l’any amb presó condicional no era amb un període de suspensió de condemna, sinó qualificat al fet que tingui una ocupació laboral, i el seu client està treballant.

També ahir es va celebrar un altre judici contra un altre reincident. En aquest cas, es tracta d’un home que va ser condemnat a dos mesos d’arrest nocturn per conduir amb una taxa superior a 0,8 grams d’alcohol per litre de sang (g/l) que permet la llei. La pena tenia una suspensió de condemna de dos anys i en aquest període l’home va tornar a reincidir. Per això, la fiscal va demanar que compleixi un mes d’arrest nocturn. La defensa va dir que el client necessitava un tractament per combatre l’addicció a l’alcohol i no anar a la presó.

VOLEN ABSOLDRE UN ARRESTAT PER MALTRACTAMENT

La defensa va demanar ahir al Superior que absolgui el seu client, que va ser condemnat a tres mesos de presó condicional per un delicte de maltractament. L’advocada va manifestar que només es va tenir en compte la consideració de la víctima, mentre que la fiscal va recordar que existeix un informe del servei mèdic d’urgències.

tracking