Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La guàrdia civil comissa 21.000 paquets de tabac provinents del Principat

El valor del material confiscat als detinguts, residents a Andorra, és de 87. 550 euros
Els 21.000 paquets de tabac i els cotxes que utilitzaven els detinguts per al contraban

La guàrdia civil comissa 21.000 paquets de tabac provinents del Principat

Els 21.000 paquets de tabac i els cotxes que utilitzaven els detinguts per al contraban

Guàrdia Civil
Actualitzada 22/03/2017 a les 09:53
La guàrdia civil va detenir diumenge dues persones per un delicte de contraban. Als arrestats, residents a Andorra, se'ls va confiscar 21.000 paquets de tabac de diverses marques, procedents del Principat i amb un valor de 87.550 euros. 

La intervenció policial que va concloure diumenge es va iniciar al tenir coneixement d'una possible activitat delictiva per part dels detinguts, que podrien dedicar-se al contraban de tabac, i va culminar a la localitat de Cambrils. En el moment de la detenció, els arrestats sortien d'un garatge conduint dos vehicles marca Mercedes (un utilitzat per al transport, on es trobava el tabac, i l'altre de llançadora, per donar avís de la presència policial). 
Etiquetes
  • #2 Andorra el meu pais
    (22/03/17 15:04)

    Fulla de soca va dir..
    Saps que passe Neng: Que el tabac es l'ingrés  més gran de l'estat i es el motor de la industria d'Andorra, així ha estat durant 300 anys. Saps que passe Neng: Que si Andorra hagués de viure del tabac que compren legalment els turistes, la recaptació d'aquest producte cauria un 80%. Saps que passe Neng: Que tots aquets que us penseu que viviu al país de les meravelles i en sortir del "Cole" heu anat a viure de la padrina, no sou més  que uns "apadrinats" que des coneixeu que es Andorra. Al "cole us tenien d'haver explicat aquestes coses. Mira Neng, et dono dos solucions: a, Reduïm el gasto públic i nombre de funcionaris, així no caldrà dependre tant de tabac. b, Ens baixem els pantalons de ant la UE, cosa que ja estem fent, i demanen ajudes i subvencions,  com si fóssim una mena de reserva india.

    Respondre
  • #1 Fulla de soca
    (22/03/17 11:20)

    Aquesta noticia ens va de conya per acabar d'enfonsar el sector tabaqueri com sempre,Policia ò Duana no obriran cap investigació per saber qui els ha venut i si están enrregistrats.Tot aixó cara a la UE,ho pagarem molt car.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts