Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Medi Ambient avala el ràfting perquè es milloraran punts del riu

Sílvia Calvó destaca que amb l’obra es treuen formigons i ferros i s’afavorirà la biodiversitat
La ministra de Medi Ambient assegura que el projecte de ràfting que el comú de Sant Julià de Lòria tirarà endavant “no empitjorarà el riu i fins segons en quin lloc millorarà”. Sílvia Calvó destaca que l’impacte més important al Valira serà la realització de les obres per adequar l’espai al pas de les barques, segons s’ha determinat en l’estudi d’impacte ambiental que està exposat fins avui, i per això “farem un seguiment molt exhaustiu de les obres i amb les mesures que s’han contemplat ho minimitzaran al màxim”. Una vegada l’activitat d’aigües braves es posi en marxa assenyala que
  • #12 ciutadana
    (20/03/17 21:24)

    El fet es per demanar la dimissió de la ministra. Se' n hauria d' avergonyir. No hi ha cap argument mediambiental que pugui fer defensable el rafting al Valira ( trocet de S. Julià)..

    Respondre
  • #11 Pobre Andorra
    (20/03/17 19:37)

    Ja només falta invadir els llacs que tenim per fer competicions de rem,o motos aquàtiques o qualsevol altra animalada que alguna il.luminada autoritat proposi. Pobre Andorra.

    Respondre
  • #10 Sèptic Valira
    (20/03/17 17:18)

    Medi ambient és un organisme de Govern venut, sense més criteri que seguir el "corrent" i mai millor dit.Serà un negoci ruïnós, pagat amb diners públics i rescatat amb els mateixos diners.

    Respondre
  • #9 Andorra a la venda
    (20/03/17 13:00)

    Sense banca, ni tabac, i amb un turisme a la baixa, només queda especular amb els recursos naturals propis, muntanyes i rius seran objecte del capitalisme salvatge que només té una raó de ser, els diners.

    Respondre
  • #8 pescalandia
    (20/03/17 12:01)

    podrieu sis plau fer públic quantes llicències de pesca es venen a pescadors no resident pel coto de Sant Julià.? Gràcies

    Respondre
  • #7 Montse
    (20/03/17 11:24)

  • #6 Tamarra
    (20/03/17 10:55)

    On són els amics d´Apapma per defensar el riu en el seu estat natural.Els de medi ambient no saben com protegir la Valira d´una altra agressió. Incompetència ofegada en un riu de paperassa i frases fetes.

    Respondre
  • #5 Pep
    (20/03/17 10:27)

    Pep, felicitats. Esteu treballant moltes hores i sense fer soroll, actuant, cosa que UL no ha fet desde fa molt temps. Montse, et recordó que UL no va fer cap reunió de poble, cosa que deixa de manifest la prepotencia d'aquesta formació, coses s'en han fet moltes, el que passa es que les maneres de fer son completament diferents, i al menys ja s'ha reduit el deute i no s'ha ampliat, igualet que UL eh... A demés, no crec que el Sr. Vila vagi al Ikea a comprar mobles amb la tarjeta del comu ni molt menys encara roba intima...

    Respondre
  • #4 Lauredià
    (20/03/17 09:20)

    Aquesta podria ser la reflexió de la Sra. ministra de medi ambient: amb una Laurèdia en Comú que aspira a convertir-se en partit local agermanat a DA, no posem cap problema al Sr. Vila. Em pot durar la cadira de ministra si davant una UL en hores baixes, el futur partit del Sr. Vila guanya el dos consellers de la territorial a les eleccions generals de principis del 2019. El temps vola.

    Respondre
  • #3 Sisco.
    (20/03/17 08:34)

    Si ara al riu hi ha formigó i altres, què hi haurà, Sra. Calvó, un cop acabades des adequacions per al ràfting? La fauna i flora propis d'un riu de muntanya?

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts