L'arquitecte Jean Nouvel participarà en el 68è Congrés mundial de la Fiabci

El francès serà l’encarregat d’obrir les ponències tècniques després de la conferència inaugural

L'arquitecte Jean Nouvel participarà en el 68è Congrés mundial de la FiabciXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’arquitecte i dissenyador francès Jean Nouvel participarà com a ponent en el 68è Congrés mundial de la Federació Internacional d’Agents Immobiliaris (Fiabci), que tindrà lloc del 26 al 28 de maig a Andorra la Vella, va informar ahir aquesta entitat en un comunicat. Nouvel serà l’encar­regat d’obrir les ponències tècniques, després de la conferència inaugural, a càrrec de Josep Maria Missé, secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica.

D’altra banda, el certament començarà amb una cerimònia d’obertura que comptarà amb la participació del cap de Govern, Toni Martí, el president de Fiabci Internacional, Kirkor Ajderha­nyan, i del president de Fiabci Andorra, Jordi Ribó.

Una vintena d’especialistes

En concret, el congrés comptarà amb una vintena de ponències i taules rodones que versaran sobre la intel·ligència aplicada a l’urbanisme i a les ciutats. “Es tracta d’experts de diferents temàtiques amb perfils molt notoris en el seu terreny”, va assenyalar l’organització.

Entre altres qüestions, les ponències versaran sobre la ciutat intel·ligent i construcció d’edificis intel·ligents, que es pot aplicar a moltes dimensions de l’urbanisme, l’arquitectura, l’energia i, per extensió, el sector immobiliari.

Els congressos, segons la Fiabci, afavoreixen les relacions entre professionals del mateix sector. Per aquest motiu, s’ha creat una aplicació que fomentarà el networking entre els participants de l’esdeveniment.

tracking