TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Tres ferits en un xoc a Ponts entre dos cotxes de matrícula andorrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un accident amb dos vehicles de matrícula del Principat implicats va provocar ahir importants problemes de circulació a la C-14 al seu pas per Ponts, a la Noguera, que es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), dos turismes van col·lidir per causes que encara es desconeixen pels volts d’un quart i cinc de dues al quilòmetre 124 de la carretera.

Arran de la topada, tres persones van resultar ferides. Dues van patir ferides de caràcter lleu, mentre que un altre va resultar ferit menys greu. En aquest cas els serveis d’emergències van haver de traslladar la víctima a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, tal com va detallar l’organisme català responsable de la mobilitat. Els dos vehicles afectats pel sinistre eren un Audi A4 i un Subaru, que van patir importants danys materials.

Problemes durant dues hores

Les conseqüències de l’accident es van fer notar a la carretera durant prop de dues hores. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els Mossos d’Esquadra van rebre l’hora d’avís de l’accident a les 13.22 hores. El cos policial, que va desplaçar dues patrulles al lloc dels fets, va tallar la via en els dos sentits de la marxa a dos quarts menys cinc de tres de la tarda.

Els mossos van donar pas alternatiu a un quart i cinc de quatre habilitant un carril de circulació per als vehicles d’ambdós sentits. No va ser fins a dos quarts i cinc de quatre, dues hores després de produir-se la col·lisió, que es va poder obrir completament la via i restablir la circulació amb normalitat per la C-14.

tracking