Justícia

La fiscalia manté la petició d'absolució per a dues dones acusades de furtar a la feina

La fiscalia manté la petició d'absolució per a dues dones acusades de furtar a la feina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia manté la petició d’absolució per a dues dones que van ser acusades de furtar diners de l’hotel on treballaven i que ja van ser considerades innocents pel Tribunal de Corts que les va jutjar en primera instància. Els propietaris de l’establiment d’Arinsal, on les acusades feien tasques de recepció a la zona d’spa, van recórrer contra la sentència de Corts, vista que es va realitzar la setmana passada al Tribunal Superior, en considerar provat que les dues dones s’haurien apropiat de 1.500 euros aprofitant que tenien accés a la caixa enregistradora.

Els fets van passar l’any 2012, quan les dues germanes van ser acomiadades de l’establiment després que la direcció sospités que s’estaven quedant els diners d’anul·lacions fictícies. També se les acusava de revendre les xancletes que es donaven als clients que anaven a fer tractaments a l’spa, una pràctica que la direcció de l’hotel va dir que estava prohibida perquè eren d’un sol ús.

La defensa va demanar al Superior que ratifiqui l’absolució en considerar que no hi ha cap tipus de prova dels delictes als quals s’acusa les seves clientes. La fiscalia, que va retirar l’acusació a Corts, ho veu igual.

tracking