Detingut amb 92 grams d'haixix dins del cos

L’home, un turista de 37 anys, havia ingerit la droga i va haver de ser traslladat a l’hospital

Detingut amb 92 grams d'haixix dins del cosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dijous passat un home que entrava al Principat amb 95,3 grams d’haixix, dels quals 91,7 grams els havia ingerit i, per tant, els duia dins del cos, van explicar els agents. El descobriment es va poder efectuar arran d’un control rutinari que la policia va fer al detingut, un turista de 37 anys, quan intentava entrar al país amb un turisme. En un primer moment els agents van trobar una petita quantitat de 3,6 grams. “La intuïció policial ens va fer sospitar que portava més droga”, van dir fonts d’aquest cos. Això va portar a fer una recerca més acurada amb un gos, que marcava molt insistentment el cos de l’individu. “En veure’s acorralat va dir que havia ingerit la substància”, van precisar fonts policials.

Per això, l’home va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on li van realitzar les proves pertinents. Els agents es van esperar amb l’home “fins que va expulsar de manera natural” l’haixix. En concret, havia ingerit vuit embolcalls allargats amb aquest estupefaent. Després van procedir a la seva detenció i el van posar a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Intent de furt en un local

D’altra banda, la policia va detenir divendres a Encamp un resident de 19 anys per un delicte de furt amb força en grau de temptativa en un local de restauració. En concret, el jove va trencar un vidre de la porta i es va introduir a l’interior. El noi no va sostreure cap objecte però va causar danys a una màquina dispensadora de tabac valorats amb 1.030 euros. Gràcies a la col·laboració ciutadana, una patrulla va trobar l’adolescent a les 08.45 hores en un camp pròxim i amagat rere d’uns matolls. La policia va indicar que l’arrestat no té cap vinculació amb els dos menors detinguts la setmana passada que havien creat una xarxa de joves per robar en locals del país, principalment d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

A més, uns agents van arrestar una dona a les vuit de vespre de diumenge a Encamp en un bar. La dona, una turista de 32 anys, havia ingerit alcohol i va amenaçar els clients d’un bar amb un ganivet. A més, va causar danys a la porta d’accés de l’establiment.

tracking