afers exteriors

Saboya explica a París el procés d'acostament a la UE

Trobada amb el secretari d’Estat d’Afers Exteriors del govern de França

Saboya explica a París el procés d'acostament a la UESFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, acompanyat de l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, es va reunir ahir a la seu del ministeri d’Afers Exteriors i de Desenvolupament Internacional a Quai d’Orsay amb el secretari d’Estat d’Afers Europeus francès, Harlem Désir, amb el qual va tractar temes d’àmbit bilateral, com ara el compromís de millorar els accessos entre els dos territoris en el marc del projecte global de millora de l’RN-20.

Saboya va donar a conèixer al secretari d’Estat l’evolució i situació del procés d’acostament entre Andorra i la UE, el curs de les negociacions i l’agenda prevista per als pròxims mesos. El ministre va reiterar al mandatari francès el compromís d’Andorra de presentar una proposta centrada en la lliure circulació de mercaderies referent al capítol 24 així com una anàlisi de l’evolució dels capítols de l’1 al 23 dels productes agrícoles del sistema harmonitzat.

Saboya també es va trobar amb Christian Eckert, secretari d’Estat de Finances, per parlar de transparència fiscal i dels CDI.

tracking