Política

Martí nega incompatibilitats mentre era cònsol d'Escaldes

El cap de Govern afirma que ha complert la llei i el codi deontològic dels arquitectes

El cap de Govern, Toni Martí, aquest dijous a Incles.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, ha negat que hi hagués hagut cap incompatibilitat entre la tasca d'arquitecte i el seu càrrec de cònsol major d'Escaldes-Engordany. Ha assegurat que mentre era a la corporació escaldenca sempre va complir la llei i el codi deontològic dels arquitectes "de forma escrupulosa". Així, ha negat cap incompliment de la llei en relació als suposats cobraments que, segons publiquen alguns mitjans espanyols, hauria rebut per projectes en què hauria participat.

"Estic la mar de tranquil. Qui us parla compleix la llei. Tinc la consciència tranquila; no em preocupa gens ni mica", ha assegurat Martí en declaracions als periodistes.

El PS, preocupat

El Partit Socialdemòcrata s'ha mostrat preocupat davant les informacions aparegudes en alguns mitjans sobre el cap de Govern. En un comunicat indiquen que "les notícies sobre aquesta tasca externa al comú generen molts dubtes" i, per aquest motiu, asseguren que "hi ha la previsió de demanar més dades sobre l’assumpte i també explicacions, sigui a la mateixa corporació o en seu parlamentària".

tracking