Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Els bombers podran cobrar pels dies festius

Els membres del cos hauran d’escollir si percebre una remuneració o recuperar amb hores de descans com fins ara
Els bombers podran tenir dret a una remuneració pels dies festius que hagin treballat. Fins ara, només podien compensar els festius treballats amb dies de descans, però amb la modificació del reglament de funcionament del cos de prevenció i extinció d’incendis i salvaments que va aprovar ahir el Govern, els treballadors tindran dret a percebre una remuneració, tal com passa amb els agents penitenciaris i el cos de policia. Una paga que no es calcularà partint de l’hora extra (cor­responent als dies especials com Nadal, cap d’any, Constitució o Meritxell), sinó a l’hora normal.
Els canvis en el reglament del cos
  • #9 Res de privilegis...
    (23/02/17 22:31)

    De privilegis res, els dies festius a bombers, com tots els mortals, es compensen de tota la vida en dies de festa, com fa la majoria de la privada ( ho haurien de fer...) Com hi han baixes sempre, una manera de evitar fer extres i endeutar la padrina es una pràctica que es fa a altres cossos especials, i que consisteix a vendre a preu d'hora ordinària dies festius com els que he citat, amb lo que es genera una bossa d'hores per cobrir les esmentades baixes. El bomber surt remunerat per la seva feina extraordinària i l'administració s'estalvia un grapat d'eurets, lo que ve essent una simbiosis de tota la vida...Alguna aclaració més??? APM??Au, que passi el següent...

    Respondre
  • #8 per un grapat de vots
    (23/02/17 22:01)

    Tots els privilegis per als mateixos. no hi ha res a fer i tots els polítics només volen comprar els vots dels funcionaris. Mai canvia, tot igual i la resta a fotre's. Som el país del món més sotmes s funcionaris perquè som l'únic on són els que decideixen les eleccions.

    Respondre
  • #7 sempre igual
    (23/02/17 21:59)

    La sagnia dels funcionaris mai s'atura.

    Respondre
  • #6 Sara
    (23/02/17 20:06)

    Quina llàstima de país. Un altre xanxullo. Diràn que no peró feta la llei feta la trampa. Es veu que deixar de fer una part de la feina quan pertoca per anar un altre dia i cobrar hores extres es un habit. Continuem així. Ah i dit per ells mateixos.

    Respondre
  • #5 Josep
    (23/02/17 19:20)

    no pas per criticar al voluntariat, però aquest ha de ser un servei molt, molt professional

    Respondre
  • #4 Jordi Brau
    (23/02/17 09:56)

    Vinga, via lliure per criticar als funcionaris amb titulars tendenciosos i consti que no ho sóc. A veure si us fiqueu al cap que els únics que mamen de la mamella aquí són els polítics i tots els alts càrrecs plens d'amiguets que nomenen a dit... Els de DA, no sou tant liberals? no esteu tots tant a favor de la patronal? doncs trobo normal que algú vulgui cobrar AMB DINERS pel seu treball, sou una colla d'hipòcrites! Endavant bombers i la resta de treballadors amb les vostres exigències!! Tot el meu suport!!

    Respondre
  • #3 Juli
    (23/02/17 09:42)

    Queda clar que s'estableixen les bases per a perpetuar una Andorra de classes, una Andorra feudal i caciquista que sap molt bé com comprar als seus.

    Respondre
  • #2 Privilegis
    (23/02/17 09:21)

    Més privilegis pels amics,per lubricar la maquinaria de vot que es en realitat el funcionariat.

    Respondre
  • #1 voluntariat jaaaa
    (23/02/17 08:26)

    aquesta si que es bona!!!! feu que sigui voluntari com a la majoria de paisos europeus i ja veuras con s'acaben les tonteries

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts