Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
turisme

La reputació 'online' farà guanyar o perdre estrelles als allotjaments

Francesc Camp defensa valorar la qualitat del servei a través de les opinions que els clients deixen en
les plataformes
L’aposta per millorar el nivell de l’atenció als visitants es plasmarà en l’avaluació als allotjaments per atorgar les estrelles hoteleres. És el plantejament que defensa el ministre de Turisme i amb el qual rebutja les queixes d’Autèntics Hotels (AH) quan afirmen que no es té en compte el servei i es posa tot l’èmfasi en les instal·lacions. “Se’ns diu que la classificació no és prou exigent i que no es valoraran els serveis, i no és cert. La nova classificació valorarà els equipaments i els serveis, per als equi- paments hi haurà 276 ítems i en l’anterior n’hi havia 176.
  • #4 estevet
    (20/02/17 17:42)

    Amb el tarannà nostre i la mala bava que ens caracteritzen, els hotelers es matxacaran els uns als altres. Quina llàstima que el Sr. Camp no hagi tingut aquesta genial idea per notar als polítics!

    Respondre
  • #3 Indignada
    (20/02/17 13:57)

    Ja estem perdent els papers del tot... Sr. Ministre, jo, per TripAdvisor puc fer el comentari que em doni la gana de qualsevol hotel, sense haver estat ni tant sols fen un café! Anem al desastre total...

    Respondre
  • #2 Picaresca
    (20/02/17 09:41)

    Andorra està condemnada al desastre si seguim copiant als altres sense cap tipus de criteri més que les tendències i les modes, d'aquesta manera mai serem diferents, encara que per a això, cal tenir personalitat i esencia.Trip Advisor no es preocupa de perseguir els comentaris falsos de qui no ha estat mai a l'hotel o en un comerç o restaurant, o de comprovar si realment han estat ... i dels comentaris negatius d'uns comerços cap a altres? .... això li és igual, només li preocupa la seva credibilitat i la nota, ja que els comentaris no han estat contrastats.

    Respondre
  • #1 GAandorra
    (20/02/17 08:00)

    Aquest home no té ni idea del funcionament turístic i tampoc del tema de la classificació hotelera ! No és la bona persona al bon lloc ! De totes maneres em demano QUI està al seu lloc ? Vist la manera que porten el país ! No m'estranyaria que demanin a algú d'Espanya de controlar el turisme a Andorra ! Al punt qu'estem !?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts