Els dos joves ferits en un accident de cotxe a Racons segueixen ingressats a l'UCI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos joves de 19 i 21 anys que divendres passat van resultar ferits de gravetat en un accident de trànsit a Racons segueixen ingressats a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons van explicar ahir des del centre hospitalari, el noi i la noia resten en observació i en espera de com evolucionen les ferides derivades del xoc. Les víctimes van patir diversos politraumatismes amb contusions hepàtiques i van haver d’ingressar a l’UCI divendres. La intenció dels facultatius era que es quedessin a la unitat durant les 48 hores següents.

Tal com van informar ahir fonts del centre hospitalari, tot i que s’ha d’esperar quina evolució presenten les lesions, l’estat dels dos nois és estable i segueixen un curs de recuperació satisfactori. No obstant això, tot i seguir una evolució d’estabilitat, van remarcar que els pròxims dies seran determinants. Els joves, tots dos residents al país, són una noia de 19 anys i un noi de 21.

Segons va informar el cos de policia, el sinistre va tenir lloc divendres pels volts de tres quarts de cinc de la matinada quan el cotxe amb el qual circulaven, un BMW 320D amb matrícula espanyola, va bolcar al quilòmetre 9,3 de la CG-2, a Canillo. El turisme va anar a parar al mig de la calçada.

Al vehicle hi viatjaven dues persones més. Una noia, una resident de 22 anys, que també va patir contusions múltiples però va ser donada d’alta hores després d’haver ingressat a urgències, i també un noi, el conductor del vehicle, que en va resultar il·lès.

tracking