banca

Crèdit Andorrà s'implanta a València a través de Banco Alcalá

Jose Samper, com a director a Llevant de Banco Alcalá, liderarà el desenvolupament del negoci a la zona.

Crèdit Andorrà s'implanta a València a través de Banco Alcalá, la filial de banca privada a EspanyaMaribel Server Rovira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Crèdit Andorrà s'implantarà a València a través de la seva filial de banca privada, Banco Alcalá. Jose Samper, com a director a Llevant de Banco Alcalá, liderarà el desenvolupament del negoci a la zona. Samper té una dilatada i sòlida experiència de més de 17 anys en el sector de la banca privada a València. Juntament amb ell, el talent de la companyia es reforça amb Sergio Montesinos, banquer privat sènior amb una experiència de vint anys en l’àrea de banca privada, control de riscos de mercat i gestió d’actius. Montesinos aporta, a més, un profund coneixement de la Comunitat Valenciana i de Múrcia.

Banco Alcalá ha crescut de manera notable els darrers cinc anys (del 2011 al 2016). El banc ha passat de tenir un patrimoni sota gestió de 200 milions d’euros el 2011 als 2.300 milions d’euros actuals, unes xifres que avalen l’objectiu del banc de consolidar-se com una de les entitats de referència en banca privada i gestió d’actius a Espanya.

tracking