Dos ferits de gravetat en bolcar un cotxe a Racons

Una noia de 19 anys i un noi de 18 restaven ahir ingressats a l’UCI amb politraumatismes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos joves residents, una noia de 19 anys i un noi de 21, van resultar ferits ahir greument en un accident de trànsit a la carretera General 2 (CG-2) a Racons. Al tancament d’aquesta edició, les dues víctimes restaven ingressades a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell en observació i en espera de l’evolució de les seves ferides. Segons van explicar fonts del servei d’urgències del centre, la intenció dels facultatius era que restessin a l’UCI durant 48 hores. El diagnòstic dels dos joves és haver patit diversos politraumatismes amb contusions hepàtiques. A l’accident també va resultar ferida una altra noia, una resident de 22 anys que va ser donada d’alta hores després d’haver ingressat a urgències, malgrat tenir contusions múltiples.

La policia va rebre l’avís de l’accident quan faltaven deu minuts per a les cinc de la matinada i els tres ferits eren els ocupants d’un turisme BMW 320D, amb matrícula espanyola, que va bolcar al punt quilomètric 9,3 de la CG-2, a la parròquia de Canillo. El conductor del vehicle, que va quedar bolcat al mig de la calçada, va sortir il·lès de l’accident.

D’altra banda, una dona resident de 66 anys d’edat va resultar ferida lleument ahir a la tarda després ser atropellada a la carretera secundària 310, a Anyós. Els fets van passar cap a les dues de la tarda i la vianant va ser envestida per un turisme Saab 9, amb matrícula del Principat, segons va indicar la policia. La ferida va ser traslladada al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell amb una fractura a una de les cames, van dir des del centre.

tracking