reportatge

La invasió dels youtubers

L’organització del Saló del vídeojoc i internet torna a apostar per portar coneguts youtubers espanyols que comenten els seus jocs per internet.

La invasió dels youtubersStaXx

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló del videojoc i internet, que arrenca aquest migdia al Prat del Roure, tornarà a viure la invasió dels youtubers després de l’experiència de l’any passat, quan els coneguts Vegetta i Willyrex van aterrar al mig de la sala provocant el deliri entre els seus seguidors preadolescents. Enguany no seran dos els youtubers convidats, sinó quatre, tots ells espanyols i amb milions de subscriptors en els seus canals respectius d’Internet. Demà de 15.30 a 17.30 hores serà el torn del duet format per StaXx, amb 10,6 milions subscriptors, i ByAbbeel, que només en té 925.000. L’endemà, en la mateixa franja horària, Grefg, amb 3,7 milions de subscriptors, i Thetoretegg1, amb 733.000, seran els protagonistes. Els quatre youtubers combinen diferents videojocs com Minecraft, Call of Duty o Clash Royale, i fan les delícies dels seus subscriptors comentant les partides que realitzen. Una aposta segura pel Saló del videojoc.

D’altra banda, una de les novetats del saló vindrà de la mà de l’Unicef, que comptarà per primera vegada amb una plataforma de realitat virtual destinada a endinsar-se en la realitat dels camps de refugiats sirians. El visitant tindrà l’ocasió de visionar Clouds over Sidra, una producció que narra la història de la Sidra, una nena de 12 anys que viu al camp de refugiats jordà de Za’atari. Per últim, Andorra Telecom, organitzadora del saló, aprofitarà l’esdeveniment per presentar el nou canal que s’incorpora a Som TV dedicat als videojocs, eSports.

tracking