tradicions

Els escolars del país surten al carrer per celebrar el Carnaval

Les escoles del país s'han avançat una setmana en el calendari

Els escolars del país surten al carrer per celebrar el CarnavalANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Carnaval ha estat aquest matí l'encarregat d'omplir de festa i diversió les escoles i carrers de totes les parròquies, ja que els nens, pares i professors han sortit al carrer amb tot tipus de disfresses originals. Aquest any, per motius de calendari, la setmana de vacances escolars tindrà lloc des d'aquest divendres fins al 28 de febrer, i per això la celebració de la rua també s'ha avançat una setmana.

Pel que fa a Andorra la Vella, més de 1.200 persones han desfilat per l'avinguda Enclar. Les escoles participants han estat l'escola andorrana de primera ensenyança de Santa Coloma, l'escola francesa, les escoles bressol de Santa Coloma i dels Serradells, l'escola Anna Maria Janer, l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, la Casa Pairal de Santa Coloma i el centre sociosanitari El Cedre.

Pel que fa a l'escola maternal i primària francesa d'Andorra la Vella, ha celebrat la seva rua conjuntament amb alumnes del Lycée Comte de Foix, i han sortit des de l'escola fins a la plaça del Poble per gaudir una estona de balls i festa amb la música que ha instal·lat el Comú.

A Ordino, les escoles andorrana i francesa han celebrat la seva tradicional rua conjunta, amb música i disbauxa. Centenars d'infants de totes les edats han desfilat pels carrers d'Ordino, sota una gran expectació de pares i curiosos. S'han pogut veure disfresses ben originals: esquimals, tribus africanes, pingüins o hawaians, entre d'altres. La rua ha finalitzat al Prat del Call, on s'ha celebrat una festa.

Els escolars del país surten al carrer per celebrar el Carnaval

Els escolars del país surten al carrer per celebrar el Carnaval

Els escolars del país surten al carrer per celebrar el Carnaval

tracking