Detingut un home per lesionar i amenaçar de mort els progenitors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de divendres un home com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i contra la llibertat. Segons es va informar des del cos de seguretat mitjançant un comunicat, l’interessat, un resident de 38 anys, en mig d’una discussió familiar hauria causat lesions i amenaçat de mort als seus pares. Fonts de la policia van indicar que dar­rere la discussió hi hauria “problemes familiars de fons” i que les lesions no van ser greus. De fet, davant de la situació que es va produir van ser els mateixos pares qui van alertar els agents.

D’altra banda, la policia també va informar ahir, en el balanç setmanal de detencions, l’arrest d’una dona resident de 41 anys, el mateixa dia 3 a les 4.12 hores a Escaldes-Engordany com a presumpta autora d’un delicte contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor. La dona va tenir un incident amb una altra dona a l’interior d’un local d’oci i a l’exterior, en presència dels agents que van intervenir, va amenaçar de mort l’altra persona, es va resistir al control dels agents injuriant-los greument.

Aquell mateix dia, a les 15.40 hores a Sant Julià es va detenir una dona per conduir amb el permís de conduir suspès. Per últim, el dia 31 de gener al Pas de la Casa es va arrestar un home per un delicte contra l’administració de Justícia, ja que va crebantar una ordenança penal per un delicte major de creació de document no-veraç. Se li havia imposat una pena de 6 mesos de presó substituïda per una pena d’expulsió de 5 anys.

TRES DETINGUTS PER DROGUES

En el balanç de detencions fet públic ahir per la policia també es va informar de la detenció de tres persones per delictes contra la salut. Concretament van ser tres homes que portaven, respectivament, 0,3 grams, 3,5 grams i 0,7 grams d’èxtasi. Per últim, la setmana passada es van efectuar fins a cinc detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l’alcohol. El més rellevant, un jove amb una taxa d’1,28 grams per litre, que se’l va controlar per una infracció al codi de circulació i tenia el permís de conduir suspès.

tracking