Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
balanç de l'any passat

Naturlandia perdrà un milió d'euros

Les previsions del tancament del 2016 apunten que novament hi haurà un dèficit important
Naturlandia tancarà l’exercici 2016 amb unes pèrdues superiors al milió d’euros, segons van explicar fonts properes al comú lauredià. Aquest balanç és molt lluny del que el cònsol, Josep Miquel Vila, havia apuntat a la reunió de poble celebrada a l’octubre a la parròquia. La previsió del cònsol era que els números vermells d’enguany superessin per poc els cent mil euros. Concretament 117.000. I en el pla que Vila va ensenyar a la reunió de poble, el 2016 era l’últim any on el parc comportava dèficit. A partir d’enguany, segons aquest projecte, Naturlandia començarà a guanyar diners i a poder,
  • #11 Carles
    (24/01/17 05:36)

    Els castellans tenen una expressió que encaixa a aquest cas, "mas vale perder que masperder".     Tanquem-ho ja !!!       Parem aquesta sangria d'una vegada per totes, no sempre s'adivina i quan t"has equivocat s'ha de saber rectificar.     Que aquest exercici només ens costi indemnitzar a tothom i tancar aquest mal somni que no te fi !!!

    Respondre
  • #10 Jordi
    (23/01/17 22:32)

    ...i posats a donar xifres de pèrdues comunals, quan ha perdut Caldea aquest exercici? Quin retorn te INUU? Quan s'ha perdut els darrers cuatre anys? Potser al DA no li deixen publicar això ;)

    Respondre
  • #9 Un suggeriment estrella KPMG.
    (23/01/17 20:15)

    Seguint la recomanació inevitable de KPMG, segur que el Sr. Vila renegociarà per 10 anys més el deute amb els bancs: menys a pagar per exercici i possibles millors resultats anyals. Només una cosa: QUE NO ENS DIGUIN MAI QUANT HAUREM PAGAT EN TOTAL ALS BANCS EN CONCEPTE D'INTERESSOS el dia que es faci el darrer pagament. Ens pot agafar als lauredians, com a accionistes majoritaris del parc (86%), un "patatús".

    Respondre
  • #8 F de F
    (23/01/17 19:32)

    A això se li en diu "Vendre fum"... El pitjor de tot es que no hi hauran responsables polítics per tal "Despilfarro"... El que dic sempre, que fàcil es jugar amb els diners dels altres, o simplement, jugar sense diners...

    Respondre
  • #7 Tancament i responsabilitats!
    (23/01/17 16:53)

    I a que esperen per tancar? I la bestiesa del parc d' animals? I les responsabilitats tan politiques com personals?

    Respondre
  • #6 soc tonto
    (23/01/17 16:26)

    Resulta que el Comú no té diners...que està al límit d´endeutament....s´han de fer retallades....i paga de cop 1.700.000,00 € a un proveidor que ja estava pactat pagar en diferents anys ( mirar diaris anys anteriors ).. No hi entenc res...és que sóc tonto.

    Respondre
  • #5 Llegat d'UL
    (23/01/17 09:30)

    Aquesta és l'herència dels anys de Unió Laurediana i Josep Pintat al Comú... en fi...

    Respondre
  • #4 Joel
    (23/01/17 08:37)

    Res de nou,el capitalisme d'Estat sociabilitzara les pèrdues, en forma de deute públic,sense responsabilitats ni judicis.

    Respondre
  • #3 Molta sort pels treballadors del parc
    (23/01/17 08:31)

    Les reflexions dels empleats del parc que recull el Diari, malauradament són plenes de seny. Pur realisme. Res a veure amb el discurs del Sr. cònsol a la reunió de poble. Molta sort als treballadors. L'expressió “nou director d'operacions” s'ha de traduir inicialment per “l'encarregat d'acomiadar”. Totes les inquietuds socials del Sr. Vila, presents ja el mateix dia que va anunciar la seva candidatura, s'hauran quedat en res, o gairebé. El nou director d'operacions li farà la feina bruta. I el Sr. Vila, somriure i bones paraules, podrà repartir feliç el pa de l'aplec de Canòlich. El Sr. cònsol va demanar un aplaudiment mutu a la fi de la reunió de poble. Li demanaria avui que, virtualment, cantem, els 300 assistents a la reunió, la cançó de Karina "El baúl de los recuerdos" que comença així: "qué poco significan las palabras..."

    Respondre
  • #2 Cal disculpar-se, Sr. cònsol.
    (23/01/17 07:39)

    El Sr. cònsol hauria de demanar disculpes a les 300 persones que vàrem assistir a la reunió de poble. ¿Queda alguna cosa en peu de tot aquell discurs triomfalista?

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts