Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

El PS pregunta al Govern per la situació dels eventuals

Actualitzada 23/01/2017 a les 06:48
Els consellers generals del PS, Rosa Gili i Gerard Alís, van entrar divendres a Sindicatura una pregunta al Govern amb resposta escrita per conèixer la situació dels treballadors eventuals, siguin de Govern o de les empreses públiques. Gili ha tramitat diverses qüestions centrades en els eventuals de Govern que acumulen tres o més contractes consecutius. Per la seva banda, Gerard Alís centra les qüestions en les entitats públiques, tot apuntant que des del PS consideren necessari conèixer la situació laboral dels treballadors.
Divendres Sindicatura també va rebre la visita dels parlamentaris d’SDP. Sílvia Bonet va entrar quatre preguntes perquè el Govern, de forma escrita, doni a conèixer “l’entrellat del nou conflicte entre els metges i la CASS”. Pregunta si el nou conveni que presenta la CASS modifica l’actual model sanitari, quantes reunions s’han dut a terme entre el Col·legi de Metges i la CASS, i en quines dates, quin és el procediment emprat en els contactes i què es farà si no hi ha acord.
Etiquetes
  • #1 Pepe
    (23/01/17 10:01)

    Els eventuals s'agafen per necessitat de feina, però es trien per amiguisme o conveniència política, sense edicte i en alguns casos, sense estar capacitats. Ara potser seria el moment de solucionar-ho, pero per la via "normal" obrir un edicte i que es presentin, com la resta de la població. Si estan capacitats, cap problema i sinó, cap a casa

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts