TALL A la CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Política

Preocupació per l'atenció mèdica als fills de temporers

Preocupació per l'atenció mèdica als fills de temporers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general del PS Rosa Gili ha entrat a Sindicatura un seguit de preguntes perquè des del Govern li aclareixin quina és la cobertura sanitària que tenen els fills dels temporers. Segons es va explicar des de la formació mitjançant un comunicat, les darreres setmanes s’han rebut diverses queixes que alguns d’aquests infants no tindrien garantida la cobertura, i recorda que la legislació estableix que aquests infants han de poder rebre atenció mèdica sense cap problema. Gili apunta que la Llei de Seguretat Social “preveu la figura de la persona beneficiària” i que els temporers “cotitzen a la Caixa An­dor­rana de Seguretat Social” i, per tant, “tenen dret a rebre prestacions en els termes previstos”.

A més de la cobertura sanitària, la parlamentària també reclama que s’informi sobre si aquests infants “s’escolaritzen i en quines condicions”. D’altra banda, demana xifres concretes del nombre de nens que es troben en aquesta situació. Gili va reiterar que la motivació de les preguntes són l’alerta que han rebut sobre la situació d’aquests infants.

tracking