x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

Gerard Albà s'incorpora a Vall Banc Fons

Serà el nou director general i membre del Consell d'Administració de Vall Banc Fons
Gerard Albà, nou directiu de Vall Banc.

Gerard Albà, nou directiu de Vall Banc.

Gerard Albà, nou directiu de Vall Banc.

Actualitzada 12/01/2017 a les 18:37
Gerard Albà s'incorpora a Vall Banc. Concretament, serà el nou director general i membre del Consell d'Administració de Vall Banc Fons. Albà arriba a l'entitat amb l'objectiu "d'enfortir l'estratègia de transformació que ha de permetre fer de Vall Banc una entitat de referència", ha manifestat el banc a través d'un comunicat.

Albà assegura que compta amb "un equip expert i especialment motivat", i que ja treballa per desenvolupar les noves eines i els nous serveis per transformar Vall Banc en una entitat "que acompanyi els clients en la preservació i en el creixement del seu patrimoni, amb la qualitat, l'experiència i la innovació dels mercats internacionals".

Des de l'entitat, han manifestat que Albà és "un dels millors professionals del país en el sector bancari" amb una llarga trajectòria professional a escala internacional així com alts mèrits acadèmics.

Concretament, Albà ha ocupat els càrrecs de director general d'Asset Management, de president i conseller delegat d'Andbank Wealth Management a Espanya, de president del Consell d'Administració d'Asset Management a Luxemburg, així com de responsable global d'Asset Management, entre d'altres càrrecs executius. És expert en la gestió d'inversions. Anteriorment, havia prestat els seus serveis en una boutique especialitzada en inversions a Suïssa i, prèviament, havia ocupat el càrrec de directiu de la Tresoreria de Caixa Penedès i Caixa Catalunya.
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts